bed_movies

Ágymozi,az egyetlen Magyarországon,

,Bed Cinema” új szintre emeli a mozizás élményét. Helyezkedjen el kényelmesen a kényelmes franciaágy-méretű heverők egyikén: elnyújtózkodhat egyedül, párjával, barátokkal vagy a kis családdal és adja át magát a filmélménynek. A legmodernebb vetítő technika lehetővé teszi, hogy kiváló minőségben tapasztaljon meg régi és új klasszikusokat. Sokszínű programunk minden korosztályt és érdeklődési kört bevon: jöjjön el a gyerekekkel családi matinéra, este és éjjel drámákkal, akció filmekkel, thrillerekkel és éjféli horrorfilmekkel várjuk. Hagyja magát megnevettetetni, megríkatni, vagy adja át magát a velőt rázó félelemnek és izgalomnak. Kövesse az aktuális ajánlatainkat a facebookon is!


https://www.facebook.com/agymozi/?ref=aymt_homepage_panel


Információ és jegyfoglálás: 

A telefonon lefoglalt jegyet/ágyat a helyszínen tudják átvenni. Felhívjuk figyelmüket, hogy a lefoglalt jegyet/ágyat a film kezdése előtt minimum 20-25 perccel ajánlott megvásárolni!


Nyitvatartásunk:

Hétfő - Vasárnap — az első film kezdete előtt 30 perccel - az utolsó film kezdetéig.

Ajándékjegy vásárlásra is van már lehetőség a helyszínen, amely 4.500 Ft-ba kerül, és ugyanúgy használható fel, mint egy normál mozijegy! 

FELDOBOX UTALVÁNYT NEM TUDUNK ELFOGADNI!

Moziműsor:

Felhívjuk Tisztelt Nézőink Figyelmét, Hogy Az Ágymozi Technikai Okok Miatt Zárva Tart. A Telefonos Foglalás, Az Online Jegyvásárlás, És a Helyszíni Jegyvásárlás Is Bizonytalan Ideig Szünetel!

Felhívjuk Tisztelt Vendégeink figyelmét, hogy a helyszínen jelenleg csak készpénzzel tudnak fizetni jegyvásárláskor, és a büfénél is!

Páros jegyár: 4500Ft.
Páros jegyár szerdánként mindenkinek: 3500Ft
Páros jegyár diákoknak minden nap: 3500Ft (csak a helyszínen váltható, érvényes diákigazolvány ellenében)

A megvásárolt ágymozi jegy:

Két felnőtt és legfeljebb két tíz év alatti gyermek
belépésére, és egy darab, a jegyen feltüntetett ágy használatára jogosít.

Ne feledjük, hogy a film ideje alatt ingyenes a parkolás, az épület alatt található mélygarázsban!

Érdekesség, hogy megjelentünk a Budapest Times folyóiratban is, amit itt lehet megtalálni:
http://www.budapesttimes.hu/2018/01/04/snuggle-and-watchFELHÍVJUK TISZTELT NÉZŐINK FIGYELMÉT, HOGY 2019.05.23-TÓL MÁR CSAK EZEN A PORTÁLON ÉRHETŐ EL AZ AKTUÁLIS MOZIMŰSOR ÉS A JEGYÉRTÉKESÍTÉS:
https://budaeg.jegy.hu/
FOGLALNI CSAK A HELYSZÍNEN, VAGY TELEFONON TUDNAK!A mozijegy lefoglalásával és/vagy megvásárlásával a mozilátogató tudomásul veszi és elfogadja a jelen házirendben foglaltakat.


Buda Bed Cinema - Ágymozi házirend

A látogatók a mozijegyükön feltüntetett sor és ágyszámnak megfelelő helyen kötelesek helyet foglalni, és jegyüket illetve blokkjukat az előadás végéig megőrizni.

Az ágymozi a műsorváltoztatás jogát fenntartja.

A műsorváltozásról az ágymozi legkésőbb a változással érintett előadás kezdetéig ad ki tájékoztatást.

Az előre lefoglalt, és át nem vett jegyeket az ágymozi 10 perccel az előadás kezdete előtt törli a rendszerből.

A lefoglalt Buda Bed Cinema jegyeket soron kívül kiadni nem áll módunkban.

A pénztártól való távozás után a kiadott, esetlegesen nem megfelelő időpontra, dátumra, filmre kapott ágymozi jeggyel, a fizetett, vagy visszakapott összegekkel kapcsolatban reklamációt elfogadni nem áll módunkban.

A látogatók teljes mértékben felelősséget vállalnak az általuk kísért gyermekekért, a gyermekek időbeni tájékoztatásáért a Buda Bed Cinema ágymozi házirendjéről és annak betartásáért.

Belépőjegyet minden látogatónk köteles váltani kortól, foglalkozástól és minden egyéb tényezőtől függetlenül (kicsi gyermekek, újságírók, rendőrök stb.

A BED CINEMA ÁGYAKRA CIPŐVEL FELMENNI TILOS, A LEVETETT CIPŐKET AZ ÁGY ALATT KIALAKÍTOTT CIPŐTÁROLÓ REKESZBEN KELL TARTANI.


Az ágymozi területére csak a mozi büféjében vásárolt élelmiszert lehet bevinni, és fogyasztani

A Buda Bed Cinema területén érvényes ágymozi jegy nélkül tartózkodókat a személyzet a moziból eltávolítja . A termekbe kizárólag az adott vetítésre érvényes mozijeggyel, legkorábban az előadás kezdete előtt 15 perccel lehet bemenni.

Az előadás ideje alatt a Buda Bed Cinema ágymoziban telefonálni, hangoskodni, a többi vendéget bármi módon zavarni tilos.

A Buda Bed Cinema ágymozi területéről a rendbontó, a többi látogató szórakozását bármilyen módon zavaró (pl. mobiltelefon használata az előadások alatt) látogatókat a mozi személyzetének jogában áll eltávolítani. Ebben az esetben a jegyvétel árát nem köteles a mozi megtéríteni.

A Buda Bed Cinema ágymozi tulajdonát rongáló, eltulajdonító vagy érvényes jeggyel nem rendelkező személyek ellen a mozi – a kárértéktől függetlenül - rendőrségi feljelentést tesz.

Az ágymoziban szigorúan tilos a kép- és/vagy hangrögzítő eszközök használata (fényképezőgép, kamera, telefon, diktafon stb.)

A Buda Bed Cinema moziban a Magyarországon hatályos, a szerzői jogokra vonatkozó törvényeket megsértő látogatókat a  személyzet a mozi területéről eltávolítja, ellenük a mozi rendőrségi feljelentést tesz.

A Buda Bed Cinema ágymozi terembe személyenként csak 1 csomag vihető be, melynek mérete nem haladhatja meg a 25cm x 25cm x 40cm-es méretet. Csomagmegőrzés mozi területén nem vehető igénybe. A csomagot úgy kell elhelyezni, hogy a közlekedő folyosók szabadon maradjanak.

Az ágymozi területére állatot bevinni tilos.

A Buda Bed Cinema ágymozi egész területe "C" tűzveszélyességi osztályba tartozik, ezért a mozi egész területén tilos a dohányzás és a nyílt láng használata. Mozi területére tűzveszélyes anyagot bevinni szigorúan tilos.

A mozilátogatót egy másik mozilátogató miatt ért bármilyen kárért vagy sérelemért a Buda Bed Cinema ágymozi felelősséget nem vállal.

A mozi területére bevitt értéktárgyakért a Buda Bed Cinema ágymozi felelősséget nem vállal.

Műsorváltozás, az ágymoziban felmerülő technikai vagy más okok miatt elmaradt vagy félbeszakadt előadás esetén, kizárólag az előadás napján jegy és blokk vagy számla ellenében áll módunkban jegyet visszaváltani.

A Buda Bed Cinema ágymozi nem vállal felelősséget arra az esetre, ha a filmek késéssel kezdődnek, elmaradnak vagy egyéb technikai hibákból adódó csúszások keletkeznek. Ebből adódó kellemetlenségek miatt a vendégek kártalanítása, járulékos (pl.: parkolás, utazás) költségeinek megtérítse nem áll módunkban.

Amennyiben az előadás félbeszakad, vagy elmarad (áramszünet, bombariadó, különböző természeti csapások, vis maior, stb.), a Buda Bed Cinema ágymozi igyekszik tájékoztatni látogatóit a lehetőségeikről. Ha a mozi más tájékoztatást nem ad, az előadást követő 90 napon át, az előadásokra szóló jegy ellenében, később beváltható, úgynevezett pótjegyet bocsát ki a jogosultak részére.
© Buda Entertainment & Gastro, 2014 No content.