shops

Vásárlás

<< No content.

Buda Gourmet Market

A Buda Gourmet by Príma nevet viselő komplexum megalkotásánál az volt a cél, hogy Buda központi részén egy olyan áruház nyissa meg kapuit, ahol az ínyencek minden különleges élelmiszer-alapanyagot megtalálhatnak a kínálatban.
Az üzlet választéka a világ csúcsminőségű temékei mellett a hazai őstermelők minőségi áruiból tevődik össze. A folyamatosan frissülő sajt-, hal- és húsválaszték, valamint a kiváló minőségű, helyben sütött pékáru és a bio, vegyszermentes zöldség-gyümölcs osztály kínálata is kidomborodik a megszokott áruházi környezetből.
A különleges italválasztékban megtalálható több aranyérmes magyar és külföldi bor egyaránt. 
Kiemelt figyelmet kapnak az étel intoleranciával küszködő, illetve az egészséges életmódra törekvő vendégek, ezért a termékek között széles választékban fellelhető laktóz-, glutén-, szója- és cukormentes, valamint bio és paleo élelmiszerek. 
Az üzlet exkluzív és hangulatos kialakítása és a segítőkész személyzet tovább fokozza, hogy a vásárlás mindenkinek élmény legyen. Kóstolókkal, árubemutatókkal és szakértő kiszolgálással várják mindazokat, akiknek kiemelten fontos a család asztalára kerülő ételek kifogástalan minősége.

Nyitvatartás

Hétfő - Szombat: 7:00 - 22:00

     Vasárnap:         Zárva

www.budagourmet.hu

https://www.facebook.com/pages/Buda-Gourmet-Bistro-Market/117311608606380?fref=ts
© Buda Entertainment & Gastro, 2014 No content.