shops

Szórakozóhelyek.

<< No content.

Mirror Budapest

Buda éjszakai életében valami új dolog van kialakulóban, és ez a valami új valami régit szeretne feltámasztani: a budai oldal egykor legendás klubéletét. A Kolosy térnél található Buda Entertainment&Gastro és a környék szórakozóhelyei az úgynevezett Bécsi Negyed zászlója alatt egyesültek, hogy a pesti belváros diszkó- és romkocsmáinak dzsungelével totálisan ellentétes tendenciára építkezve olyan teret hozzanak létre, ahova hazajárnak az igényes klubélményre éhezők.

A régebben nyílt bárok és szórakozóhelyek mellett új klubok is megvetették itt lábukat, hogy a Bécsi Negyed az éjszakai élet vándorainak legkülönbözőbb igényeit is kiszolgálja. Az egyik ilyen ifjonc, a MIRROR, mely – nevéhez híven – a tündérmesék mágikus atmoszféráját hozza el: teljesen elcsavarja a fejeket, és örömmel vetjük alá magunkat kényeztetésének. Persze ez a tükör sosem törik el...

A MIRROR kialakítása során inkább annak a harmincas korosztálynak az igényeit vették figyelembe, akik nyugodtabb körülmények között szórakoznak szívesen. Ennek köszönhető, hogy a tánctere viszonylag kisebb a több leülős lehetőség javára, valamint általában deep house és nu disco adják a zenei aláfestést az ellazulós-átbeszélgetős éjszakákhoz.

A klub előterében a Bed Cinema előtti Lobby Bar alkalmas a megpihenésre, innen lehet feljutni a tetőtéri dohányzóba, és ugyancsak innen közelíthető meg az épület mélygarázsa, ahol az autóval érkezők részére rendelkezésre áll az épület parkolója.

Nyitvatartás

Nyitvatartás és program a Facebook oldalon:

https://www.facebook.com/mirrorbudapest
© Buda Entertainment & Gastro, 2014 No content.