shops

Vásárlás

<< No content.

Spandora

A Spandora Szépségközpont Magyarország egyetlen DeSheli központja, ahol szakembereink és bőrspecialistáink várják vendégeinket, hogy végigkísérjék egy csodálatos és eredményekkel gazdag fejlődési úton, ahol arcbőrük szépsége, egészsége és esztétikája a legfontosabb.


A Desheli évről évre folyamatosan egyre népszerűbbé válik világszerte. Három év alatt több mint 173 DeSheli Szépségközpont nyílt meg 7 különböző országban, mint Izrael, Kazahsztán, Észtország, Lettország, Ukrajna és Oroszország. és most már büszkék vagyunk arra, hogy 2018-ban Magyarország is csatlakozott. Jelenleg 50 DeSheli Szépségközpont van még nyílóban a világ különböző pontjain, hamarosan üdvözölhetjük Bulgáriát, Spanyolországot, Franciaországot, Németországot, Csehországot, Kínát és az Egyesült Államokat a DeSheli családban.


A DeSheli minden egyes terméke a világ vezető laboratóriumaiban lettek kifejlesztve folyamatos ellenőrzések és tesztelések alatt Izrael és Oroszország elismert kozmetológiai intézményeiben. Mindegyik terméke olyan kizárólag olyan összetevőkből áll, amelyek a PCPC (Personal Care PRoduct Council) nemzetközi szervezet által elfogadottak. A DeSheli kiváló minőségű luxuskozmetikumokat kínál, amiknek használatával bőrét kellőképpen ellenállóvá teheti a környezeti ártalmakkal szemben, hogy az minél tovább friss, üde és fiatalos maradjon. Késleltetheti a ráncok kialakulását, lassíthatja a sejtek leépülési folyamatait. Használatával az arc kontúrja feszesebb, a bőr rugalmasabb, puhább tapintásúvá válik. Hidratált és egészségesen ragyogó lesz.


DeSheli a kozmetológia történelmében először kínál a vásárlóinak egyedülálló lehetőséget teljes körű, mindent átfogó szolgáltatásokra, ami nem csak a konzultációt jelenti a DeSheli szakembereivel, hanem szintén magába foglalja a számítógéppel történő arcdiagnosztikai vizsgálatokat. Célunk, hogy teljes felelősséget vállaljunk vendégeinkért, amíg végigkísérjük őket a programok idején. Így együtt, közösen tudunk dolgozni az arcbőr korral járó problémáin, az arcbőr egészségén, szépségén és esztétikáján.
© Buda Entertainment & Gastro, 2014 No content.